Youtube

Wist u dat Feestclown een eigen Youtube kanaal heeft? Met deze filmpjes kunt uw kind overal genieten, maar vooral ook leren van Feestclown. Een eigen clip met een zelfgeschreven lied of bekijkt u liever een van de vele video’s waar Feestclown op bezoek gaat bij de mini professionals. Zo leert uw kind binnen no time hoe je thuis slijm kunt maken van de slijm koningin of hoe u kunt schilderen van een toekomstige Picasso. Een hondje maken met een ballon of leer de trucjes voor het wassen van uw handen om alle onzichtbare slechte bacteriën te elimineren. Welke uitdaging ga jij aan?
Volg de Feestclown op Feestclown op Youtube

Heeft uw kind een talent die u graag wilt laten zien aan anderen, aarzel dan niet om contact op te nemen. Wie weet maak ik een super gave videoclip samen met jou.

Als er kinderen zijn die een middagje met de feestclown willen doorbrengen en een knutsel activiteit willen doen dat ze kunnen aanmelden ervoor. Het is belangrijk dat het kind een spreker is en voor de camera een verhaaltje kan doen.

    Belangrijk:
    – Kinderen moeten zelf de benodigheden regelen voor de activiteit.
    – Videoopname kunnen tot maximaal 4 uur duren.
    – Met toestemming van de ouders wordt het filmpje gepubliceerd op Youtube. Hiervoor dient schriftelijk toestemming te worden gegeven.
    – Levertijd van de video is ongeveer twee weken.