Feestclown op bezoek

Feestclown: de leukste clown van Nederland komt graag bij jullie op bezoek! Wil je je kleine verrassen met de komst van Feestclown? Dat kan! Huur de leukste clown van Nederland in of een van de figuranten.

Met een speciaal ontwikkeld verkort programma verrassen wij u kroost bij u thuis. En wel op het moment dat zij dit totaal niet verwachten. Ik bel aan en uw kind zal overdonderd worden met dit speciale bezoek. Hij of zij zal vooral trots zijn. De Feestclown is speciaal voor uw kind gekomen. 

Samen beleven we super leuke momenten. We zingen en dansen samen. Ook zullen we gezamenlijk een paar spelletjes spelen. Uw kind(eren) zullen hierbij centraal staan. Feestclown staat in ieder geval klaar om uw kroost en vriendjes en vriendinnetjes te verrassen maar vooral ook te vermaken.

Een korte huisbezoek met heel veel plezier en een hoop gelach en gedanst. Wij regelen alles tot in de fijnste detail en zorgen voor een onvergetelijke gezellige tijd! Verras je kroost met een korte maar krachtige bezoek van Feestclown. De persoonlijke aandacht in combinatie van jarenlange ervaring als entertainer zijn de keywords voor een geslaagd bezoek.

Wilt u ook uw kind verrassen? De feestclown komt graag op bezoek! Neemt u dan vooral contact op om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken en huur de leukste clown in voor uw bezoek.

Neemt u ook een kijkje op onze instagram www.instagram.com/feestclown